Nadat vader Geert Van Hulle de overall aan de haak heeft gehangen op 31 December 2008, na jarenlang garage te hebben gehouden in bijberoep. Werd op 1 Januari 2009 NVH-Cars opgericht door zijn zoon Nelson Van Hulle.

 

Zijn ambitie, de gepaste opleidingen, diverse bijscholingen, en een deskundige aanpak door jarenlange ervaring, zetten er hem toe aan begin 2009, samen met zijn partner Kelly, zijn eigen garage op te starten in bijberoep. Maar al vlug bleek hij tijd tekort te komen en op 1 Januari 2011 is hij overgestapt naar full-time garage. Wegens het aanhoudende succes hebben we er ondertussen een technieker bij in dienst genomen en zijn we sinds 1 Januari 2021 terug te vinden in onze gloednieuwe volledig ingerichte werkplaats.

 

Wij doen alle onderhoud en herstellingen van alle merken met als specialiteit BMW. Door de combinatie van onze jarenlange ervaring, persoonlijke benadering en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen en cursussen, proberen we te beantwoorden aan ieders behoeften. Door het gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, oliën, diagnose apparatuur,... garanderen wij steeds het behoud van de fabrieksgarantie op uw nieuwe en jonge wagens die bij ons onderhouden worden.

 

Wij kopen, verkopen en onderhouden zowel nieuwe als tweedehands wagens/bestelwagens van alle merken steeds aan de beste prijs en met de nodige vakkennis, speciaal materiaal en garanties.

 

Actief in het autoracen - op circuit - zorgt ervoor dat Nelson en Kelly ook vertrouwd zijn met de laatste nieuwigheden voor competitiewagens. Met deze achtergronden wil hij samen met Kelly, die in staat voor het onthaal, de telefonische contacten, de facturatie en de boekhouding, een garage uitbouwen met een unieke uitstraling...